Deze website gebruikt cookies. Ik ga akkoord met de privacy policy
OK

Tickets Tweede Groote Sluitingsprijs Bahamontes

10 & 11 november 2018

Klik hier

De Bahamontes Fietsreis

10 tem 17/03/2019

Ga mee op reis

op deze pagina

Voor abonnees Laatste nummer niet ontvangen? Hoofdredactie contacteren adverteren Fast ad Adreswijziging colofon

VOOR ONZE ABONNEES

Hebt u het laatste nummer niet ontvangen? Wil u een adreswijziging doorvoeren (omdat u bijvoorbeeld bent verhuisd)? Wil u uw abonnement opzeggen? Hebt u vragen over uw abonnement tout court? Mailtje richting onze abonnementendienst! Zij doen de rest.
Mail onze abo-dienst!

Laatste nummer niet ontvangen

Bent u Bahamontes-abonnee, ligt het nieuwste nummer al een week in de bus en hebt u het zelf nog niet ontvangen? Dan is er blijkbaar iets fout gelopen. Mailtje met je naam en adres naar onze abonnementendienst zodat zij kunnen checken wat er is misgegaan en zo snel mogelijk kunnen rechttrekken wat scheef was.
Mailen!

Hoofdredactie contacteren?

Pertinente vragen aan de (hoofd)redactie? Blijvende problemen met je abonnement of een bestelling van oude nummers of de Bahamontes-koersoutfit? Een complimentje over het laatste nummer?
Mail ons gerust

ADVERTEREN

Zin of interesse om paginagroot (of zelfs op een dubbele pagina) te adverteren in Bahamontes (en dus tevens op zoek naar meer cijfers en informatie qua verkoop, oplage, lezerspubliek van ons magazine)?
Mail naar Jonas

Fast Ad

Interesse om héél snel (en op diverse zelf te kiezen formaten) te adverteren in Bahamontes? Dat kan met FAST AD, en dat doet u volledig online in drie simpele stappen: Bahamontes selecteren, een rubriek kiezen en template aanvullen. Zo maakt u in enkele minuten een succesvolle, efficiënte campagne.
Reserveer je Fast ad

ADRESWIJZIGING

Ben je Bahamontes-abonnee en ben je verhuisd, of ga je verhuizen? Dan is het natuurlijk belangrijk om je nieuwe adres door te geven zodat de volgende Bahamontes netjes in de juiste bus valt. Mailen naar onze abonnementendienst en zij doen de rest!
Mailen naar de abo-dienst!

Neem nu een

op Bahamontes en geniet van uren koersplezier